030-2614528 INFO@TOLSCOOTERS.NL

Effectieve werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur en gereedschap om een scooter of motor in topconditie te brengen en te houden. Dus heeft u problemen met uw scooter kom dan gewoon even langs, wij verhelpen het tegen een eerlijk, scherp tarief zodat u snel weer op pad kunt!

 

Deskundige monteurs

Door onze jarenlange ervaring ben je bij vd Tol Scooters aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat je binnen no-time weer onderweg bent met je scooter of brommer. Daarnaast werken we altijd transparant en snel!

 

Correct onderhouden

Voor ieder voertuig geldt dat de betrouwbaarheid staat of valt bij het regelmatig controleren en het op de juiste wijze onderhouden van vitale onderdelen. Volg zo correct mogelijk de aangeven onderhoudsinstructies van je scooter en breng deze als de aangegeven kilometerstand of leeftijd reden is voor een onderhoudsbeurt. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, zorg je er niet alleen voor dat je probleemloos kunt blijven rijden, maar verhoog je ook de levensduur van scooter. Neem contact met ons op wanneer je wilt weten of je scooter toe is aan een beurt! Bel ons vrijblijvend even op om te kijken voor uw specifieke mogelijkheden! vd Tol helpt graag!

Call Now ButtonBel met Tolscooters!